Menu
EUR

Klantenservice

+31850041965
Mon / Fri from 10:00 - 17:00
Live chat
Mon / Sat 10:00 - 17:00

Neem contact op

Contactgegevens

+31850041965
+31850041965
KVK nummer: 75330113
btw-nummer: NL002223413B68
Ultrabit Landweerstraat-Zuid 93L
5349AK Oss
The Netherlands

Veelgestelde vragen

ASICMINERBOX Mining pods
Hosting Service
Bestelling
Mining pool account
Hoe maak ik een mining pool account aan?

Het aanmaken van een mining pool account omvat een reeks stappen die kunnen variëren afhankelijk van de specifieke mining pool die je kiest. Hier is een algemene handleiding om je te helpen bij het aanmaken van een mining pool-account.

 1. Kies een mining Pool:

  • Kies een mining pool die de cryptocurrency ondersteunt die je wilt minen. Enkele populaire mining pools zijn ViaBTC, F2Pool, Antpool. Zorg ervoor dat je onderzoek doet en kies een betrouwbare pool met een goede reputatie.
 2. Bezoek de website van de pool:

  • Ga naar de officiële website van de mining pool die je hebt gekozen.
 3. Aanmelden/Registreren:

  • Zoek naar een knop met "Aanmelden", "Registreren" of "Account Aanmaken" op de website. Klik erop om het registratieproces te starten.
 4. Geef e-mail en wachtwoord op:

  • Vul het registratieformulier in met je e-mailadres en kies een sterk, veilig wachtwoord. Sommige pools vereisen mogelijk aanvullende informatie tijdens het registratieproces.
 5. Verifieer je e-mail:

  • Nadat je het registratieformulier hebt ingediend, controleer je je e-mail voor een verificatiebericht. Klik op de gegeven link of volg de instructies om je e-mailadres te verifiëren.
 6. Log in op je account:

  • Nadat je e-mail is geverifieerd, log je in op je zojuist aangemaakte mining pool-account met je e-mail en wachtwoord.
 7. Configureer mining instellingen:

  • Ga naar het dashboard of de instellingen van je account. Hier moet je mogelijk je mining-instellingen configureren. Dit omvat het maken van een mining worker, een unieke identificatie voor je miningapparaat.
Hoe maak ik een watcher link/read-only acces aan?

Het aanmaken van een watcher link of het instellen van een monitoringssysteem voor een mining pool houdt meestal in dat je toegang krijgt tot het dashboard of de interface van je mining pool, wat kan variëren afhankelijk van de gebruikte mining pool-software of -dienst. Hier zijn algemene stappen die je zou kunnen volgen:

 1. Log in op je mining pool-account:

  • Ga naar de website van je mining pool en log in met je inloggegevens.
 2. Navigeer naar het dashboard:

  • Zoek naar een gedeelte op de website/het dashboard dat informatie geeft over je mining-activiteiten of instellingen. Dit wordt vaak aangeduid als het dashboard of gebruikersinterface.
 3. Zoek watcher- of read-only acces instellingen:

  • Verken het dashboard op opties met betrekking tot monitoring, watcher of meldingen. Dit bevindt zich vaak in een sectie met instellingen of configuratie.
 4. Genereer of maak een watcher link aan:

  • Binnen de monitoring- of watcher-instellingen zou er een optie moeten zijn om een watcher link te genereren of monitoring in te stellen. Deze link gebruik je om de status van je mining-activiteiten op afstand te controleren.
 5. Configureer watcher-instellingen:

  • Afhankelijk van de mining pool heb je mogelijk aanvullende instellingen om te configureren voor je watcher link. Dit kan meldingsvoorkeuren, drempelwaarden voor meldingen en andere aanpassingsopties omvatten.
 6. Sla wijzigingen op:

  • Nadat je je watcher link hebt gegenereerd en de nodige instellingen hebt geconfigureerd, zorg ervoor dat je de wijzigingen opslaat of toepast.
 7. Open de watcher link:

  • Zodra de watcher link is gegenereerd en geconfigureerd, zou je deze moeten kunnen openen vanuit een webbrowser of een speciale monitoringstoepassing. Deze link stelt je in staat om op afstand de status van je mining-operaties te controleren.

Houd er rekening mee dat de specifieke stappen en functies kunnen variëren op basis van de gebruikte mining pool-software of -dienst. Als je niet zeker bent, raadpleeg dan de documentatie of ondersteuningsbronnen die worden verstrekt door je specifieke mining pool voor gedetailleerde instructies.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »