Menu
EUR
  • De beste prijzen!
  • Miners gratis bezorgd binnen Nederland
  • Geen verborgen extra kosten!
  • Volume voordeel

Disclaimer

 

1. Algemeen

Ultrabit verleent u hierbij toegang tot www.ultrabit.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Ultrabit behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

2. Beperkte aansprakelijkheid


Ultrabit spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Ultrabit. Ultrabit oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Ultrabit zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. 

3. Auteursrechten


Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Ultrabit en haar licentiegevers en gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ultrabit, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

4. Overig


Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »